Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Їздити одеським електротранспортом стане значно дорожче

Їздити одеським електротранспортом стане значно дорожче
54321 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже з завтрашнього дня – першого жовтня – проїзд для жителів та гостей української Одеси у трамваях і тролейбусах підвищиться одразу до трьох гривень за один квиток. Разом із цим нові – суттєво збільшені - тарифи торкнуться і проїзних для громадян.

Відтепер учнівський проїзний, котрий раніше коштував трохи менше 32-ох гривень на місяць, обійдеться одеситові аж у 45 гривень, а вартість загальногромадянського проїзного зі 110-ти гривень підвищиться одразу...на 70 гривень.

Такі неймовірні ціни влада українського міста пояснює дуже просто, а саме – значним збільшенням тарифів на електроенергію (майже у 2,5 рази) та новою вартістю матеріалів для технічного обслуговування електротранспорту і його подальшого ремонту. Цікаво, що також із завтрашнього дня нові ціни чекають і на усі галузі української промисловості. Хоча Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг збільшила тарифи українських компаній, котрі займаються енергопостачанням, майже на 10%, установа зазначила, що такі ціни все одно більш ніж на 50% нижчі середньоєвропейського рівня промислових тарифів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео