Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Донецьку зріє ненависть тисяч мирних жителів до «нової політики»

У Донецьку зріє ненависть тисяч мирних жителів до «нової політики»
189681 ПЕРЕГЛЯДІВ

Примусова участь у мітингах проти України, Європи та ОБСЄ, захмарні ціни на соціальні харчові продукти та суттєво урізані пенсії – далеко не повний перелік причин для невдоволення жителів наразі непідконтрольного Уряду України Донецьку.

 

Протистояти озброєним бойовикам донеччани не можуть, оскільки за більш ніж два роки настільки втомилися від війни та насильницької політики «влади» самопроголошеної «ДНР», що просто не мають сил на повномасштабну проукраїнську революцію. Цікаво, що зараз навіть найвідданіші прихильники ідеї «незалежної Республіки», котрі у 2014-му році добровільно скандували на мітингах ім'я президента Російської Федерації, закликаючи його якнайшвидше ввести війська в український Донецьк, більше не відчувають потреби у «новому політичному режимі», оскільки він приніс людям виключно розчарування та нестабільність – як фінансову, так і соціальну.

Останньою краплею у чаші ненависті мирного населення до проросійських терористів стало питання вищезазначених пенсій, котрі після «хакерської атаки», як було заявлено представниками «пенсійного фонду «ДНР»», будуть виплачені донеччанам без обов'язкової надбавки у 10%. Після цього не тільки пенсіонери, а й інші верстви населення Донецьку розпочали говорити вголос про те, що при українській владі подібних проблем донеччани не мали.

Дозволити собі м'ясо, рибу або ковбасу люди, спираючись на астрономічні цінники у магазинах, теж більше не здатні. І через це число донеччан, котрі стають все біднішими, збільшується з кожним днем. Важливо додати, що проросійськи бойовики, у свою чергу, звертаючись за допомогою, нерідко зустрічають у розчарованого мирного населення тихий байдужий протест.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео