Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Агресивна Росія продовжує придушувати інакомислення у Криму

Агресивна Росія продовжує придушувати інакомислення у Криму
189709 ПЕРЕГЛЯДІВ

У той час як кримськотатарський Меджліс у тимчасово окупованій Автономній Республіці Крим віднині під суворою забороною, Російська Федерація, не вдовольнившись цим фактом, продовжує сіяти страх, ненависть та паніку серед корінного населення півострову.

 

Виражається вищезазначена тоталітарна російська політика у невщухаючому придушенні інакомислення та постійному залякуванні жителів Криму. Причому, один із найяскравіших прикладів цього – несанкціоновані обшуки житла місцевих активістів та звичайних кримських татар, котрі відбулися два дні тому – привернули увагу навіть міжнародних дипломатичних відомств, які виступили проти дискримінаційних дій країни-окупанта в Криму.

Рішучий протест у зв'язку з обшуками висловило й Міністерство закордонних справ України, представники якого назвали сьогоднішню російську політику «репресивною». Крім того, світова політична спільнота вкотре переконується у тому, що слова РФ стосовно «численних екстремістських настроїв у Криму» - чергова брехня держави та ще одна спроба насадження нею терору у хоч і не згодному із сьогоденням, проте, мирному Криму.

Важливо додати, що Україна закликала своїх міжнародних партнерів до збільшення санкційного тиску на Росію, спираючись на її збройну агресію та діючу тоталітарну методологію в управлінні півостровом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео