Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські військові вдало змінили позиції на Світлодарській дузі

Українські військові вдало змінили позиції на Світлодарській дузі
54595 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Бійцям АТО вдалось зайняти нові, більш безпечні позиції, в районі Світлодарської дуги. На думку військових, зміна позицій дозволить значно зменшити обстріли зі сторони бойовиків, а також унеможливить захоплення ними важливих об'єктів.
     Про зміну позицій українських військових на Світлодарській дузі повідомив Степан Полторак, який очолює Міністерсво оборони. Окрім того, Полторак зазначив, що зміна позицій українських військових ніяким чином не порушила умови Мінських домовленостей. Міністр оборони аргументував це тим, що територія, на якій знаходяться нові позиції бійців АТО, належить Україні.
     Нагадаємо, з середини грудня 2016 року, найзапекліші бої у зоні АТО відбуваються в районі Світлодарська. Противники застосовують артилерію, здійснюють мінометні обстріли. Незважаючи на Мінські домовленості, бойовики прагнуть захопити підконтрольні Україні території. Вибухи та постріли не припиняються тут ні вдень, ні вночі, що призвело до руйнування об'єктів інфраструктури. Разом з тим, в запеклих боях українські військові зазнали й значних людських втрат.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео