Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Правоохоронцями викрито угрупування, яке викрадало авто на Львівщині та Київщині

Правоохоронцями викрито угрупування, яке викрадало авто на Львівщині та Київщині
54578 ПЕРЕГЛЯДІВ

Органами прокуратури було оголошено підозру затриманим особам, які займались викраденням дорогих авто та подальшого їх повернення власникам за чималу винагороду.

Злочинна організація займалась викраданням авто впродовж року на території Київської та Львівської областей. Варто відмітити, що жертвами злочинців ставали тільки ті люди, вартість авто яких перевищувала 50 тисяч доларів. Зловмисники отримували потрібну інформацію, після чого викрадали автомобіль та пропонували допомогу у її пошуках за чималу винагороду.

Наразі, здійснено кілька десятків обшуків, вилучено 10 авто та затримано п'ять осіб. Окрім того, вдалось з'ясувати, що очолював злочинне угрупування колишній курсант МВС. Диплом у академії МВС чоловік так і не отримав, так як був виключений із академії за зберігання наркотичних речовин. Здійснювати злочинні дії чоловіку допомагали зв'язки з правоохоронцями.

Слід зауважити, що угрупування викрадачів авто на чолі з колишнім курсантом складалось з осіб, які вже раніше були судимі за різноманітні злочини.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео