Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поблизу Донецька отримав поранення ватажок бойовиків «Гіві»

Поблизу Донецька отримав поранення ватажок бойовиків «Гіві»
163289 ПЕРЕГЛЯДІВ

Також поблизу Авдіївки смертельне поранення отримав терорист з позивним «Консул», який являвся заступником ватажка «Гіві» .

За повідомленням українського військового, який здійснював радіоперехоплення під час запеклого бою на сході Україні, стало відомо про поранення зухвалого очільника батальйону «Сомалі» з позивним «Гіві». Окрім того, з’явилась інформація про значні втрати ворожого батальйону. З останньою надією на відсіч, «Гіві» видав наказ залучити у бій танкову роту, як єдиний вцілілий резерв. Наразі відомо про втрати бойовиків у кількості 40%.

Разом з тим, із повідомлення волонтера центру «Миротворець» з’явилась інформація про смертельне поранення бойовика «Консула», який був заступником «Гіві».

Нагадаємо, найзапекліші бої у зоні АТО тривають поблизу Авдіївки. Протягом останніх двох діб українські сили втратили вісьмох військових, більше двадцяти отримали поранення. У ніч проти понеділка бойовики гатили по місту із систем залпового вогню «Град». Через зруйновану інфраструктуру міста у Авдіївці, відбувається підготовка до евакуації населення. У місті оголошено надзвичайний стан.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео