Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вибори на Донбасі відсунули на другий план

Вибори на Донбасі відсунули на другий план
218050 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Мінському форматі питання стосовно виборів у зоні АТО поки що не підніматиметься. Таку інформацію оприлюднив у соцмережі український представник у політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ольга Айвазовська.

За її словами, проблема виборів наразі не є актуальною у регіоні, адже ситуація з «режимом тиші» та відведенням важкої техніки ворожою стороною так і залишається відкритою. А це говорить про те, що на Донеччині дуже небезпечно проводити вибори, певна пані Айвазовська.

Крім того український представник наголосила, що Україна на мирних мінських переговорах завжди наголошувала, що першочергово потрібно вирішити проблему безпеки. Мовляв, без неї проводити вибори згідно міжнародних норм і правил на тимчасово окупованих територіях неможливо.

Наостанок вона зауважила, що питання виборів на Донеччині досі залишається темою Мінських угод. Мовляв, Україна, незважаючи ні на що, повинна володіти усіма можливими сценаріями, тактиками та стратегіями відповідно до різних ситуацій, які є та які можуть статися.

Додамо, за інформацією зі штабу АТО, на Донеччині за минулу добу зафіксовано шість поранених українських військових, загиблих, на щастя, немає. Найгостріші бої йшли у Авдіївці, Гнутовому, Пісках і Троїцькому.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео