Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Під Слов’янськом знову неспокійно

Під Слов’янськом знову неспокійно
27420 ПЕРЕГЛЯДІВ

На блокпості під Слов'янськом розгорівся конфлікт. Сутичка сталася між озброєними людьми та поліцейськими. Наразі семеро правоохоронців доправлено до шпиталю після отримання різних травм у ході нападу невідомих. Таку інформацію повідомив керівник Головного управління нацполіції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

У нападах на поліцію брав участь український нардеп Володимир Парасюк. За інформацією пана Аброськіна, чиновник бив захисників порядку й намагався забрати у них зброю. З цими даними керівник нацполіції звернувся до Генпрокурора України Юрія Луценко, аби той розібрався у діях, які коїв Парасюк.

Далі автоколонна з нападниками продовжила їхати у бік Бахмута.

Додамо, за даними правоохоронних органів, 14 березня на блокпосту біля Слов'янська поліція зупинила групу озброєних громадян, аби провести законну перевірку. Проте чоловікам це не сподобалося й вони спровокували конфлікт. В автоколонні нарахували понад 30 чоловік.

За інформацією пана Абрьоскіна, поліцейські, які охороняють блокпости, регулярно здійснюють перевірки. Їхня ціль – безпекові заходи, запровадженні штабом АТО. Перевірки передбачають виявлення незаконного озброєння, яке бандити можуть перевозити до зони бойових дій.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео