Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Попри обіцянки покращити життя, український уряд знову використовує суд задля особис

Новини України: Попри обіцянки покращити життя, український уряд знову використовує суд задля особис
238075 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народний депутат Віктор Балога дав коментар стосовно ситуації з Миколаївським глиноземним заводом. За словами нардепа, без політичного рішення керівників держави, ніякий суд не виноситиме рішення на користь російського олігарха.


Народний депутат Віктор Балога дав коментар стосовно ситуації з Миколаївським глиноземним заводом. За словами нардепа, без політичного рішення керівників держави, ніякий суд не виноситиме рішення на користь російського олігарха. Прикладом цьому є випадок з Миколаївським глиноземним заводом. Вагомішим підтвердженням цьому факту є теперішня ситуація в Україні, коли будь-яка робота, яка приносить корись будь-чому російському принесе лише неприємності. Люди не шкодитимуть самі собі, тому виносити подібні рішення, які б спричиняли шкоду країні, ніхто не буде.
Балога також додав, що несправедливий вердикт суд не винесе у жодному випадку. Виключенням є ситуації, коли незаконне прохання надійшло «зверху». Така ймовірність демонструє відсутність будь-яких судових реформ в Україні. Судова гілка влади діє згідно наказів «верхівки» , яка незаконно використовує її у особистих інтересах. Наприклад, український уряд скаржиться на проблеми у бюджеті, проте майже дарує російському олігарху порт. Той сплачує 12 мільйонів гривень щорічно, хоча реальна вартість оренди перевищує зазначену суму щонайменше у 6 разів.
Віктор Балога акцентував увагу на цьому прикладі, наголосивши про необхідність згадати його під час отримання платіжок на податок за "елітну" нерухомість.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео