Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: В Одесі провели акцію на підтримку "кіборгів"

Новини України: В Одесі провели акцію на підтримку "кіборгів"
158909 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 січня Одеса масово підтримала українських бійців, які мужньо тримали Донецький аеропорт.


25 січня Одеса масово підтримала українських бійців, які мужньо тримали Донецький аеропорт. У мітингу взяли участь близько двохсот осіб, які прийшли до Одеського терміналу зі свічками, лампадками, прапорами України і плакатами, на яких був висловлений протест проти Путіна.
Захід, спрямований на висловлення підтримки і солідарності з українськими «кіборгами», супроводжувався участю двох оркестрів – одеського флоту та міліції. Усі учасники акції разом заспівали гімн України, після чого зібрали для українських військових гроші.
Головними меседжами, висловленими в ході заходу, були звернення до Президента України з вимогою забезпечення військових усім необхідним для ведення бою, а також антиросійські та антипутінські лозунги. Плакати, які тримали в руках учасники мітингу, утверджували бажання жити в мирній і цілісній країні.
Щоправда, під час заходу стався прикрий інцидент – деякі учасники проявили агресію по відношенню до журналіста сайту, який вважають проросійським, однак завдяки старанням міліції та інших учасників мітингу все закінчилося без жертв.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео