Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: В Україні знову висунувся російський конвой з нібито «гуманітарною допомогою для Укр

Новини України: В Україні знову висунувся російський конвой з нібито «гуманітарною допомогою для Укр
185320 ПЕРЕГЛЯДІВ

27 січня, орієнтовно в 5 годин, з Ногинского рятувального центру у Росії у напрямку до Ростова виїхав конвой вантажівок. 


27 січня, орієнтовно в 5 годин, з Ногинского рятувального центру у Росії у напрямку до Ростова виїхав конвой вантажівок. У них, нібито, їде гуманітарна допомога для України.
Як повідомили працівники російського МНС, колона грузових автомобилей зробить у Воронежі зупинку, після чого в Ростовській області має об’єднатися з іншими грузовими авто, які прибулими туди з інших регіонів Російської Федерації і потім попрямує в Україну.
«В Ростовській області сформується 12 колона, в якій буде гуманітарна допомога, яка доставить в Донецьку область предмети першої необхідності, продукти харчування та медикаменти», - заявляють у відомстві.
Варто зазначити, що це вже аж 12 вантаж, який нібито Росія переправляє в Ураїну з «гуманітарною допомогою». Хоч називається вантаж «гуманітарним», основна частина допомоги складається з боєприпасів, палива, сухпайком та обладнання для російських бойовиків.
«Сотні тисяч наших братів в зоні АТО потребують справжньої гуманітарної допомоги, а не тої квазідопомоги, яку незаконно збирається відправити на територію Донецької області Російська Федерація. Я впевнений, що ця «допомога для українців» складається з зброї для терористів та пального для російських танків», - прямо заявив Петро Порошенко.
Крім того, в РНБО побоюються, що Росія готує провокацію з цією колоною, щоб мати можливість ввести російські війська на територію нашої держави. Можливий варіант, що на конвой з боку буде здійснений напад, нібито, це зроблять українські партизани.
«Звичайно, ті неіснуючі" партизани "відразу будуть знищені і у розстріляного конвою залишаться тіла полонених українців зі зброєю, номери якої відповідають саме військовим частинам України. І це Російська Федерація використовуватиме як доказ», - дабавили у відомстві.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео