Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: 15 тисяч біженців отримають прихисток

211802 ПЕРЕГЛЯДІВ

Невдовзі 15 тисяч переселенців із зони, де проводиться антитерористична операція, знайдуть новий дім на території України.


Невдовзі 15 тисяч переселенців із зони, де проводиться антитерористична операція, знайдуть новий дім на території України. Про це повідомив Микола Кулеба, уповноважений Президента з прав людини.
15 тисяч місць для сімей із дітьми, яких вивозять із небезпечних районів Донеччини і Луганщини, вже готові до прийому людей. Кулеба, виступаючи на брифінгу, повідомив, що всі переселенці отримають не лише житло, але й повне матеріальне забезпечення і гарантовану допомогу з боку держави.
У процесі брифінгу Микола Кулеба закликав міжнародні спільноти долучитися до надання допомоги дітям, які перебувають у зоні АТО, а також об’єднатися у забезпеченні тих, хто виїхав з зони АТО і залишився ні з чим.
Голова уряду повідомив, що протягом кількох наступних років влада планує забезпечити всі сім’ї, які переселилися з зони АТО, власним житлом на безпечній території України.
Зараз триває активне вивезення людей із найбільш небезпечних міст Донеччини, зокрема Дебальцевого. У місті вже тривалий час спостерігається гуманітарна катастрофа – люди не мають води, світла і найнеобхідніших продуктів харчування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео