Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Запорізькій області правоохоронці затримали вбивцю

132425 ПЕРЕГЛЯДІВ

Житель Запорізької області скоїв вбивство 29 січня, намагався уникнути кримінальної відповідальності за свій злочин і втекти до Росії.


Житель Запорізької області скоїв вбивство 29 січня, намагався уникнути кримінальної відповідальності за свій злочин і втекти до Росії.
«29 січня 2015 року в чергову частину міського відділу міліції звернулася жителька Запорізької області, яка повідомила, що її двоюрідна сестра більше доби не відповідає на дзвінки та не відчиняє двері. Оперативна група відразу виїхала до будинку, оглянула територію біля нього і провела опитування сусідів. Отриману інформацію внесли до Єдиного реєстру. На наступний день, з Москви приїхав за викликом син господині будинку, працівники міліції отримали доступ до будов на території дому. В підсобці був виявлений труп жінки з вогнепальним ранами голови. Його загорнули в поліетилен», - розповів прес-офіцер Бердянського міського відділу міліції Ігор Горецький.
Як з’ясувалося, в будинку винаймав також житло житель Бердянського району. Його вдома не було, зате безлад вказував на те, що там щось шукали. Відразу підозра впала на квартиранта, який не мав постійної роботи і перебивався заробітками. Його вдалося затримати, коли він мав на руках квитки на виїзд до Російської Федерації. У скоєному злочині зловмисник сам зізнався. Згодом він віддав правоохоронцям дрібнокаліберну гвинтівку. Її направлено на експертизу в експертно-криміналістичний центр.
«Тепер зловмисник тимчасово знаходиться в ізолятор за підозру у умисному вбивство. Санкцією статті закону України передбачено покарання у вигляді ув’язнення від 10 до 15 років або, навіть, довічне ув’язнення. Тепер розслідування ще триває», - додали в Запорізькому обласному главку.
А тим часом триває розслідування у Бердянську чергового вбивства. 30 січня 2015 року в приватному секторі Колонії чотири кульових поранення в живіт та груди отримав 64-річний мужчина, який раніше був головою садово-городницького товариства, що має назву «Гроно». Пенсіонера в тяжкому стані доставили в лікарню Бердянська, там його і прооперований. Але, на жаль, ще до вечора він ран мужчина помер. Тепер міліція відпрацьовує зв’язку загиблого і можливі версії жорсткого вбивства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео