Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кличко розпочинає люструвати можновладців з КМДА

Кличко розпочинає люструвати можновладців з КМДА
79593 ПЕРЕГЛЯДІВ

10 березня стане вирішальним для усіх тих, хто підпадає під дію закону про люстрацію влади


10 березня стане вирішальним для усіх тих, хто підпадає під дію закону про люстрацію влади. Перевірка чиновників розпочнеться з контролю за діями першого заступника мера, а також керівника апарату та директорів департаменту будівництва та житлового господарства.
Закон «Про очищення влади» вже підписаний 27 лютого міським головою Віталієм Кличко, а ознайомитися з порядком дій люстрації щодо нечесних чиновників можна на сайті Київської міської державної адміністрації.
Взагалі, люстрацію планують провести протягом місяця у декілька етапів: в 20х числах буде проведена перевірка відповідальних за земельні ресурси Київщини, містобудування та архітектуру, міського благоустрою Києва та чиновників, що завідують освітніми процесами столиці.
Наприкінці березня, під контроль підпадуть департаменти транспортної служби, фінансів, туризму. Окремо будуть контролювати директора Державного архіву столиці, а також начальника служби у справах дітей.
Згідно підписаного рішення, усі державні службовці, що знаходяться у списку перевірки комісії мають особисто подати заяву на згоду проведення перевірки та подати декларацію про доходи та майно. Усе це потрібно зробити строком у 10 днів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео