Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Прогавили»: міська рада черговий раз закрила очі на самовільне підняття тарифів за проїзд

«Прогавили»: міська рада черговий раз закрила очі на самовільне підняття тарифів за проїзд
79605 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще на початку березня столичні перевізники прийшли з ультиматумом до КМДА: або підвищують чиновники плату за проїзд до 5 гривень, або маршрути буде самовільно знято водіями


Ще на початку березня столичні перевізники прийшли з ультиматумом до КМДА: або підвищують чиновники плату за проїзд до 5 гривень, або маршрути буде самовільно знято водіями. Тоді перепоною стала бюрократія, адже рішення про підняття цін на проїзд приймається у декілька етапів.
Така відмова підштовхнула водіїв Київщини до радикальних дій: вони самовільно підняли тарифи на проїзд. Взагалі, аргументи є досить вагомими, адже піднялися ціни на пальне, досить дорого коштує технічне обслуговування машин, а розинкою, так би мовити цієї кризової ситуації є збитковість перевезення пільговіків, адже наше законодавство не встановлює точну кількість осіб, хто може в один кінець безкоштовно проїхати у міському транспорті.
На черговій нараді столичних чиновників було вирішено погодитися на умови перевізників.
Правовий аспект за словами експертів тут зовсім не брався до уваги, адже за правилами при таких умовах на перевізників мали подати до прокуратури, де вже на суді водії мали б довести усю збитковість перевезень. Тому, професійна діяльність чиновників зараз розцінюється, як співучасть у злочині.
Яких обертів набуде дана ситуація – не відомо. Проте, маршрутки із самопроголошеними тарифами досі курсують містом і областю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео