Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​В Києві розпочалася конференція, присвячена Криму

​В Києві розпочалася конференція, присвячена Криму
247713 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Києві 12 грудня стартувала конференція до Міжнародного дня захисту прав людини: «Крим. Анексія та безправ’я чи початок кінця імперії?».

«Одною з найважливіших тем для Міністерства є окуповані території, та їх реінтеграція. Мені здається, щоцеі є одна з найболючіших тем для українского суспільства. Для нас це можливість чергової інформаційної нагоди для того, щоб у ЗМІ просвітлювали та розвивали цю тему», – пояснила у змістовному виступі перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джеппар.

Під час заходу планується проведення трьох панелей: «Крим. Геостратегічний розлом та сучасна силоваполітика. Гравці, інтереси, прогнози», «Реінтеграція Криму: тактиката стратегія» й «Забезпечення прав корінних народів. Політико-правова практика в Україні».

Серед запрошених учасників заходу народні депутати України:Рефат Чубаров, Мустафа Джемілєв, Георгій Логвинський, президент українського Центру глобалістики «Стратегія ХХІ» Михайло Гончар також координатор «КримSOS» Таміла Ташева таінші.

Модератором конференції стала перший заступник міністра інформаційної політики в Україні Еміне Джеппар та журналіст, теле-та радіоведучий Андрій Куліков.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео