Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ночі, сповнені вогню: як живуть люди під обстрілами на Донбасі

Ночі, сповнені вогню: як живуть люди під обстрілами на Донбасі
238658 ПЕРЕГЛЯДІВ

Конфлікт у Донецькому та Луганському регіонах зайшов у глухий кут, адже російська сторона не дотримується Мінських домовленостей


Конфлікт у Донецькому та Луганському регіонах зайшов у глухий кут, адже російська сторона не дотримується Мінських домовленостей.
Вже 11 місяців не зупиняється вогонь. Місцеві жителі розповідають, що стріляють і в день, і в ночі. В тих містах, де навіть все більше-менш спокійно, люди не ризикують навіть пускати дітей до школи.
Сьогодні Донецьк обстріляли 14 разів. Військові вважають, що це була ще спокійна ніч, адже постріли були провокативними. У наступ, поки що, жодна зі сторін не йде.
Найстрашніше – це коли стріляє артилерія. Бойовики б’ють «Градами» по Авдіївці. Жителі міста, що знаходяться в евакуації, навіть не вірять, що місто ще не стерто з лиця землі.
На жаль, у містах все ще залишаються люди. Це переважно мешканці похилого віку, адже більшості з них навіть нікуди їхати.
Що буде далі – час покаже. Єдине, чого бояться українські військові – це щоб з приходом нової «гуманітарної допомоги» на вже сталі позиції знову не прийшла війна.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео