Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кремель струсонула заява ідеолога «Новоросії»

Кремель струсонула заява ідеолога «Новоросії»
106234 ПЕРЕГЛЯДІВ

ДНР та ЛНР, так званий, «духовний світ» назвали «пеклом». І зробили це далеко не ті, від кого адепти ідеалів псевдо республік закликали захищатися зі зброєю в руках


ДНР та ЛНР, так званий, «духовний світ» назвали «пеклом». І зробили це далеко не ті, від кого адепти ідеалів псевдо республік закликали захищатися зі зброєю в руках.
Головний ідеолог Максим Калашников, розмістив у мережі свою статтю, де зізнається, що не чекав такого повороту подій і такого розмаху військових дій що від Росії, що від України.
Власне сам ідеолог – це російський журналіст, який «сповідує» імперські ідеал Путіна у своїй громадській роботі.
Щодо Новоросії, то Калашников цинічно зазначає, що те, що зараз відбувається на Донбасі – просто не до кінця продуманий план, адже те, чого домагалися ідеологи і те, що виявилося насправді – дві різні речі. Настільки протилежні, як дитячий та концентраційний табори.
«Новоросія яку ми хотіли створити і та, яка виявилася на практиці – це просто небо і земля.» - каже ідеолог.
Несподівано адепт духовності зізнається, що створення такої псевдодержави входило до плану Путіна. Саму політику президента він називає неоколоністською і крім того висуває попередження, що план захоплення земель – багатогранний і лише Донбасом російський президент не обмежиться.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео