Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бойовики сховали зброю на час дії Мінського договору

Бойовики сховали зброю на час дії Мінського договору
212144 ПЕРЕГЛЯДІВ

В українському уряді вже давно говорять про те, що бойовики не відвели, а сховали зброю на прилеглих територіях полю бою


В українському уряді вже давно говорять про те, що бойовики не відвели, а сховали зброю на прилеглих територіях полю бою.
Валентин Федичев - полковник, заступник командувача АТО, повідомив, що великокаліберна артилерія стоїть на захоплених заводах Ахмєтова та Фірташа. Зокрема на горлівському хімічному підприємстві «Стирол» розташовані екземпляри начебто відведеної техніки: керівники держави-привида «ДНР» дали команду на зберігання у приміщенні цехів «Стиролу» 16 танків, 12 гаубиць 122-мм калібру.
А ось установки «Град» знайшли на території підприємства вже Ахмєтова: на Центральній збагачувальній шахті знаходиться близько 10 одиниць РСЗО БМ-21 "Град".
Полковник звітує, що така, майже сенсаційна знахідка, є прямим доказом того, що умови Мінського договору абсолютно не виконуються.
Самі ж ватажки ДНР і ЛНР такі дії на даний момент не коментують і не виправдовують, але раніше вони зазначали, що з їхнього боку усі вимоги виконано і з огляду на це Київ повинен прийняти їх делегацію у справі вирішення питання Конституційної реформи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео