Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донбасі розвернеться повномасштабна війна?

На Донбасі розвернеться повномасштабна війна?
185708 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перемир’я на Донбасі триває, очевидно, лише для української сторони конфлікту. Стало відомо, що сьогодні бойовики знову обстріляли українські позиції, застосувавши установку «Град»


Перемир’я на Донбасі триває, очевидно, лише для української сторони конфлікту. Стало відомо, що сьогодні бойовики знову обстріляли українські позиції, застосувавши установку «Град».
Спікер АТО звітує, що зараз не припиняються регулярні обстріли українських позицій. Терористи почали застосовувати знову важку техніку, щоб розбити позиції українських військових. Крім того, в окупований регіон знову завезено терористами міномети та танки. Інтенсивні обстріли українських позицій почалися з моменту приходу чергового російського «гуманітарного» конвою.
«Наших військових регулярно провокують терористи: обстріли ведуться по всій лінії оборони», - звітує Андрій Лисенко, спікер АТО і додає: «Вчора наших хлопців обстріляли з танків по напрямку Бахмутської траси, коло селища Сокільники. Також вперше за останній місяць терористи знову застосували установку «Град». Напруження зберігається. Який буде наслідок усього цього – невідомо».
Про кількість поранених та загиблих інформації ще досі немає. Лисенко також зазначає, що ідуть жорстокі обстріли наших позицій у Луганській області.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео