Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кличко пообіцяв позбутися підприємств Ахметова у Києві

Кличко пообіцяв позбутися підприємств Ахметова у Києві
132684 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Київенерго», «Київводоканал», «Київгаз» - дуже знайомі назви для мешканців столиці. Нагадують ці три установи про себе щомісяця у вигляді підвищення тарифів на окремі послуги


«Київенерго», «Київводоканал», «Київгаз» - дуже знайомі назви для мешканців столиці. Нагадують ці три установи про себе щомісяця у вигляді підвищення тарифів на окремі послуги.
Мер Києву – Віталій Кличко пообіцяв боротися з підвищенням тарифів. За його словами, у разі непідкорення, підприємства будуть просто-напросто позбавлені права працювати у столиці. Нагадуємо, що дані установи формально належать Ренату Ахметову. Тільки у «Київенерго» він має близько 72% акцій товариства.
«Я проти підвищення тарифів. Я проти того, щоб українські реформи здійснювалися за рахунок українців. Якщо надалі «Київенерго», «Київводоканал», «Київгаз» будуть підвищувати тарифи на свої послуги, так у нас весь народ залишиться за межею бідності, навіть і середній клас», - заявляє Кличко.
Крім того, мер зазначає, що на сьогоднішній день тарифи повинні нараховуватися, виходячи з реальної вартості послуги. До слова, «Київенерго» нараховує лише половину енергії, що постачає до будинків, за лічильниками. У більшості випадків, фактичну подачу енергії точно неможливо вирахувати.
«Моя вимога до влади і до НКРЕКУ єдина – провести перевірку всіх лічильників у будинках та встановити їх там, де немає. Цей крок – перша сходинка до боротьби з монополістами. Якщо і цього не буде зроблено, ми будемо вимушені клопотатися про припинення подачі послуг ціма підприємствами», - підкреслює Віталій Кличко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео