Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЖКХ в Києві заживуть «По-новому»

ЖКХ в Києві заживуть «По-новому»
132767 ПЕРЕГЛЯДІВ

ЖКХ в українців асоціюється с безкінечними чергами, фактично бездіяльними працівниками й одвічними проблемами з наданням чи навіть з нарахуванням комунальних послуг. Кількість анекдотів про дану структуру по своїй кількості, мабуть, поступається лише жартам про ДАІ.


ЖКХ в українців асоціюється с безкінечними чергами, фактично бездіяльними працівниками й одвічними проблемами з наданням чи навіть з нарахуванням комунальних послуг. Кількість анекдотів про дану структуру по своїй кількості, мабуть, поступається лише жартам про ДАІ. Столичні ЖКХ вирішили, що потрібно позбавлятися такого іміджу і вирішили створити інформаційно-сервісні центри, щоб приймати скарги громадян. Як зазначають ініціатори, тут можна буде розпитати про нові тарифи, причину заборгованості та звернути увагу на неякісне обслуговування.
«Ми будемо збирати потрібну інформацію для громадян, намагатися максимально забезпечувати людей усіма необхідними даними, звітами. В нашому центрі будуть працювати оператори, що за інформаційною базою зможуть одразу подивитися, яку саме має людина заборгованість, чи взагалі звертався мешканець раніше до свого ЖКХ», - зазначає радник заступника голови КМДА Юлія Грамотна.
Перші центри хочуть відкрити в тих районах, де небагато нових житлових комплексів. Піонерами, що випробують сервісні центри стане Дніпровський, Шевченківський та Голосіївський райони.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео