Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Шахтарі Донбасу повстали проти бойовиків

Шахтарі Донбасу повстали проти бойовиків
159366 ПЕРЕГЛЯДІВ

Декілька днів тому бойовики ДНР збільшили робочу зміну шахтарям: тепер гірняки повинні працювати не 6 годин, як було до цього, а вісім. 


Корабель під назвою «ДНР» поступово йде на дно: ні роботи, ні нормального існування, словом, ніного хорошого немає на окупованих територіях.
Незважаючи на всю ситуацію, що склалася на Донбасі, в регіоні продовжують працювати шахти. Справа в тому, що вони просто не можуть простоювати. Якщо постійно не відкачувати воду, витягувати газ – вугільна шахта стане просто непридатною для роботи та експлуатації.
Декілька днів тому бойовики ДНР збільшили робочу зміну шахтарям: тепер гірняки повинні працювати не 6 годин, як було до цього, а вісім. Вся Україна пам’ятає, чим завершилася робота шахтарів минулого місяця на шахті ім. Засядька. Працівники бояться, що інцидент повториться, а псевдо-держава не надає жодних гарантій безпеки праці.
Бунт пройшов на шахті ім. Кірова у Макіївці. Шахтарі вийшли просто неба під адміністрацію свого підприємства з єдиною вимогою: зменшити навантаження.
Ці дані підтверджує прес-служба АТО, проте про подальшу долю шахтарів чи прийняте конкретне рішення – поки що не відомо.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео