Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому столиця буде сплачувати за воду частинами?

Чому столиця буде сплачувати за воду частинами?
159493 ПЕРЕГЛЯДІВ

Комунальні платежі, здається, скоро стануть синонімом слова «проблема». Певно кожен українець зіштовхувався з тим, що так чи інакше відключали воду, світло, газ.


Комунальні платежі, здається, скоро стануть синонімом слова «проблема». Певно кожен українець зіштовхувався з тим, що так чи інакше відключали воду, світло, газ. Раніше ЖКХ практикували таку «політику»: якщо у домі є певний відсоток боржників – то комунальні послуги вимикають всім.
Зараз «Київенерго» вирішило зовсім по-іншому ставитися до своїх споживачів: була висунута пропозиція перетворити одноразовий місячний платіж на своєрідну «розстрочку».
Тепер столиця зможе платити за споживання комунальних послуг частинами. Як це буде відбуватися?
По-перше, це буде стосуватися першочергово тих, хто має заборгованість за певний період. По-друге, «розстрочка» буде оформлюватися у вигляді графіка, дотримуючись якого людина має поступово погасити свій борг. Якщо навіть в цьому випадку, споживач не погасить всю суму, «Київенерго» обіцяє піти вже старим жорстким, але провіреним способом: вимкнути постачання комунальних послуг.
Департамент житлово-комунальних послуг КМДА запевняє, що дане рішення – лише приватна ініціатива «Київенерго», але в цілому чиновники задоволені ідеєю, адже це дозволить отримати суму боргу без значних жертв для споживача.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео