Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Війна = епідемії, або чому ООН боїться за здоров’я українців

Війна = епідемії, або чому ООН боїться за здоров’я українців
26708 ПЕРЕГЛЯДІВ

Організація об’єднаних націй серйозно занепокоєна тим, що через конфлікт у Донецькій та Луганській областях не проводиться потрібний об’єм вакцинації.


Кожна локальна чи світова війна супроводжувалася епідеміями, але не у наш же час і не з нашими технологіями! Організація об’єднаних націй серйозно занепокоєна тим, що через конфлікт у Донецькій та Луганській областях не проводиться потрібний об’єм вакцинації.
Представник ООН, координатор гуманітарних питань Джон Гінг розповідає, що тепер цілий регіон може стати епідеміологічно небезпечним для України.
«Там залишилися діти і люди похилого віку. Це 2 найбільш вразливі для інфекцій та тяжких хвороб категорії. На скільки мені відомо, лікарні на Донбасі зараз обмежені у наявності потрібних ліків. Вакцинації або проводяться обмежено, або не проводяться взагалі. Єдиний вихід, який там знайшли – закривати школи. У нас 2015 рік! Хіба такий підхід врятує дітей від інфекційних захворювань? Я впевнений, що жодна дитина не повинна страждати від тих хвороб, які можна попередити за допомогою вакцин», - зазначає Гінг.
ООН вважає, що саме вакцинація є надійним методом у боротьбі з інфекційними захворюваннями. За статистикою організації, щорічно «прививки» рятують до 3 мільйонів людей від смерті.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео