Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Привіт, зброє: у Запоріжжі чоловіки хотіли торгувати зброєю з АТО

Привіт, зброє: у Запоріжжі чоловіки хотіли торгувати зброєю з АТО
132923 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двоє чоловіків із Запоріжжя вирішали розпочати свій «бізнес» - торгівлю зброєю.


Війна – це завжди хаос. В цьому вирі подій легко загубити і загубитися.
Мабуть, недарма кажуть: «кому війна – кому мати рідна», скориставшись хаотичністю подій двоє чоловіків із Запоріжжя вирішали розпочати свій «бізнес» - торгівлю зброєю.
Горе-продавців піймали на гарячому, коли ті збували гранатомет, два десятки гранат та понад півтисячі набоїв. Більше того, в планах чолов’яг було налагодити цілий канал постачання зброї з Донецького регіону.
Затримала «бізнесменів» СБУ. Зараз порушники перебувають під вартою, а їх житлові та робочі приміщення зазнали обшуку. Цікаво, що «лавка» зброї вищеперерахованими одиницями не обмежилась: було знайдено кулемет, автомати, два десятка гранат, мисливські карабіни, гладкоствольні мисливські рушниці не українського виробництва, понад тисячу патронів різних калібрів, в тому числі до снайперської гвинтівки, а також 7 магазинів до АК, 4 сигнальні ракети та димові шашки.
Як все це могло потрапити до цих «дільців» зараз намагаються вияснити правоохоронні органи. Слідство також намагається визначити, де є незаконний канал постачання на кордоні областей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео