Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російські військові залишають окуповані території

Російські військові залишають окуповані території
53254 ПЕРЕГЛЯДІВ

Луганська область, місто Брянка. Сюди прийшли російські військові майже рік тому. Сьогодні ж у пришвидшеному темпі сили РФ покидають місто. 


Луганська область, місто Брянка. Сюди прийшли російські військові майже рік тому. Сьогодні ж у пришвидшеному темпі сили РФ покидають місто. Точної причини – не відомо, що могла змусити відвести Росію своїх солдат принаймні з цієї точки.
Прес-служба повідомляє, що ці військові приїхали з Самари. Сьогодні туди й повертаються.
«Ці люди – члени 3-ї бригади спецпризначення Головного розвідуправління ЗС РФ. Прибули на нашу територію з Самари, куди зараз і вирушають. Передислокація проводиться літаком, що доставить службовців спочатку до Ростова, а потім власне до місця їх постійної дислокації. Для нас є прикметним той факт, що такий процес розпочався з тому моменту, як Україна продемонструвала всьому світові присутність російських військових на території сходу нашої держави», - коментують у Мінобороні.
Як наголошують урядовці, таку реакцію російського уряду можна пов’язати лише з одним явищем: РФ хоче приховати перед всім світом факт присутності регулярних російських військ на Донбасі та їх участь у війні проти України.
Більше того, 16 травня українські військові затримали двох розвідників спецпідрозділів Росії. Уряд РФ, звісно, відмовляється навіть від визнання факту того, що на сході України взагалі можуть бути присутні росіяни, натомість псевдо-керівництво «ЛНР» вимагає звільнити «своїх міліціонерів» і припинити їх катування. Під катуванням, очевидно мається на увазі надання лікарської допомоги пораненим людям, які належать до військ країни-агресора.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео