Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Андріївський спуск став стоянкою для елітних машин

Андріївський спуск став стоянкою для елітних машин
106488 ПЕРЕГЛЯДІВ

Анріївський узвіз. Історична місцина Києва. Тут жили письменники, громадські діячі. Тепер унікальна вулиця перетворилася на стоянку для елітних машин.


Анріївський узвіз. Історична місцина Києва. Тут жили письменники, громадські діячі. Його оспівували митці. Тепер унікальна вулиця перетворилася на стоянку для елітних машин.
Незважаючи на те, що було прийнято рішення про перетворення місцини на пішохідну зону – водії не соромляться не те, що їздити, а й ставити свої авто на узбіччі.
Київміськрада встановила обмежувальні знаки, проте це не зупинило водіїв. Більше того, Андріївським спуском користуються, як коротким шляхом для проїзду на Контрактову площу. Самі ж кияни заявляють, що пішохідний статус, все ще, на жаль, залишається лише декларацією.
«Я ходжу на роботу Андріївським спуском. Водії настільки знахабніли, що не гребують їхати вже й тротуаром. Припарковані ж авто ніхто не чіпає. Ще не було досі жодного випадку, щоб евакуатор вивіз хоча б одну машину. Ми ж навіть не можемо нормально пройти, бо боїмося, що зачепимо, подряпаємо машину, а потім власник нам величенький рахунок представить», - розповідає працівниця одного з кафетерієв на Андріївському узвозі.
Чиновники у міськраді повідомляють, що незабаром на вулиці встановлять спеціальні обмежувальні шлагбауми, які не дадуть можливості авто їхати через спуск. За словами управлінців, всі конструкції вже привезено з Італії до Києва.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео