Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці намагалися спалити волонтерський офіс

У столиці намагалися спалити волонтерський офіс
26730 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зловмисники кинули пляшку з горючою сумішшю прямо в середину будівлі. Це підпалили офіс волонтерського руху «Спілка учасників АТО України». 


Ніч. Київ. Поки столиця відпочивала від робочого тижня, майже в центрі міста сталася пожежа. Горить волонтерський офіс.
Зловмисники кинули пляшку з горючою сумішшю прямо в середину будівлі. Це підпалили офіс волонтерського руху «Спілка учасників АТО України». Як зазначають самі члени організації – крупної пожежі вдалося уникнути лише тому, що працівники затримувалися на роботі, готуючи медикаменти для відправлення в зону АТО. Окрему подяку виказують пожежній службі МНС, яка дуже швидко зреагувала.
«Ми думаємо, що це чергова спроба терористів залякати народ. Тільки подивіться новини за останні місяці у безлічі міст були підпали офісів волонтерських та добровольчих військових організацій», - коментує подію голова «Спілка учасників АТО» Ярослав Козлов.
На думку волонтерів підпал було сплановано, адже інцидент стався тоді, коли фонд отримав велику партію дорогих медикаментів для наших військових.
Взагалі фонд займається передачею гуманітарної допомоги солдатам у зону АТО. Зокрема волонтери допомагають «95 окремій аеромобільній десантній бригаді», «30 окремій механізованій бригаді» та «91 аеромобільній десантній бригаді».
Зараз місцеві правоохоронні служби розпочали слідчий процес: було взято на місці залишки горючої рідини та залишки тари, в якій зловмисники її транспортували. Особи зловмисників поки що не встановлено. Міліція займається їх розшуком.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео