Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бойовики хочуть дотримуватися Мінського договору по-своєму

Бойовики хочуть дотримуватися Мінського договору по-своєму
53288 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бойовики на Донбасі заявили, що хочуть дотримуватися Мінського мирного договору за своїми власними напрямами.


Якщо охарактеризувати одним реченням всі висловлювання уряду РФ та бойовиків, щодо дотримання мирного лютневого договору, то на згадку приходить одне прислів’я: «Вся рота іде не «в ногу», один ти «у ногу» ідеш». Бойовики на Донбасі заявили, що хочуть дотримуватися Мінського мирного договору за своїми власними напрямами.
«Главар» терористів Олександр Захарченко заявив, що «республіки» повинні залишити за собою право діяти на свій власний погляд у справі дотримання Мінського мирного договору. За словами терориста, так звана «ДНР» дотрималася усіх поставлених норм документа, тому зараз повинна отримати право діяти за своїм власним планом у ході деескалації конфлікту.
При цьому, Захарченко зазначив, що «ДНР» воліє мирно врегулювати питання війни на Донбасі.
Нагадуємо, що за Мінським мирним договором від 12 лютого, після переговорів, що тривали без лишнього 15 годин, уряд України дійшов згоди з представниками Німеччини, Франції та Росії в плані припинення вогню в зоні конфлікту. Після виконання умов українською стороною – окупанти продовжили свій наступ на наші позиції. Більше того, навіть зараз штаб АТО щоденно фіксує порушення режиму з боку бойовиків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео