Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До окупованої території прибувають потяги з контрабандою

До окупованої території прибувають потяги з контрабандою
106482 ПЕРЕГЛЯДІВ

Товар на Донбас везуть цілими потягами. Про це розповідають українські бійці 24-ї бригади батальйону «Торнадо».


Війна, як казали у ХХ сторіччі – великий бізнес. Цим в принципі і займаються ті, хто перегоняє контрабанду на окуповану територію. Товар на Донбас везуть цілими потягами. Про це розповідають українські бійці 24-ї бригади батальйону «Торнадо».
За їх словами вже було затримано декілька потягів, що везли контрабандний товар до підконтрольної терористам територій. Зараз на руках у військових перебувають всі дані про ці потяги, більше того, рух транспортних засобів бійці зафільмували і готові передати всю інформацію СБУ.
«Ми затримали потяг. При перевірці документів виявили, що офіційно везуть вугілля, але парадокс заключається в тому, що тільки 3 вагони, з оглянутих нами, були дійсно наповнені вугіллям. В інших перевозили продукти, невідомі нам рідини», - розповідає заступник командира батальйону «Торнадо» Микола Цукур.
Він зазначає, що такі потяги вже не вперше рухають через підконтрольну Україні територіям до окупованої зони. Напрям: Попасна-Кіровськ.
«Крім потягів ми не раз затримували машини, що везли товар без спеціального дозволу до окупованої зони. Зараз на Лисичанському блок-пості стоять авто з продуктами, кормами для тварин. Їх ми не пропустили», - зазначає пан Цукур.
Інформація про ці потяги дійшла і до Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, де речник Ярослав Галас заявив, що такі потяги є дозволеними, адже обслуговують низку підприємств, проте, як зазначає «Торнадо», потяг, що курсує з Попасної до Кіровську з 2 квітня, не має документів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео