Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Семен Семенченко бачить недоліки фортифікації Маріуполю

Семен Семенченко бачить недоліки фортифікації Маріуполю
186243 ПЕРЕГЛЯДІВ

Процес фортифікації Донбасу розпочато. Проте, не всі задоволені ходом возведення оборонних споруд. Зокрема, екс-командир батальйону Донбас зібрав цілий список недоліків у проведенні фортифікації під Маріуполем


Процес фортифікації Донбасу розпочато. Проте, не всі задоволені ходом возведення оборонних споруд. Зокрема, екс-командир батальйону Донбас зібрав цілий список недоліків у проведенні фортифікації під Маріуполем.
«Основним недоліком я вважаю є непослідовність та незкоординованість всіх дій чиновників. Звісно, проблеми є і повинні виникати під час проведення робіт, це нормальне явище, проте ненормальним є те, що чиновники намагаються перекинути відповідальність за них з одних органів на інші», - розповідає Семен Семенченко на своїй сторінці в фейсбуці.
Він зазначає, що на даний момент вся фортифікація залишилася лише у вигляді карт, фактично процес гальмується. Тому вихід у ситуації він вбачає у жорсткому парламентському контролі.
«Принанні вже ведуться розмови про те, що необхідно притягувати до відповідальності окремих осіб, через яких гальмується побудова фортифікаційної лінії. Що ж, вже прискорення пішло, але чиновників треба «довбати» і добиватися прийняття всіх необхідних мір. Попереду велика робота. Даєш лінію Маннергейма!», - написав Семен Семенченко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео