Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що хоче від Донецької області новий губернатор?

Що хоче від Донецької області новий губернатор?
133129 ПЕРЕГЛЯДІВ

Призначений новий голова військово-цивільної адміністрації Донецької області. Павло Жебривський – походить не з Донецького краю, проте, має декілька планів та стратегію розвитку регіону


Призначений новий голова військово-цивільної адміністрації Донецької області. Павло Жебривський – походить не з Донецького краю, проте, має декілька планів та стратегію розвитку регіону.
Посадовець заявив, що ключовою його функцією є повернення регіону на той рівень, який був в області до війни. Зокрема, Жебривський хоче відновити довоєнний кордон.
«Коли ми співаємо «Ще не вмерла…», там лунають слова «від Сяну до Дону». Звісно, таку задачу в нинішніх умовах важкувато виконати, проте, я думаю, що моїм обов’язком є відновлення кордону області в тих межах, які були до війни. Територія Донецької області має бути підконтрольна українській владі», - заявив новий губернатор.
Ще однією пріоритетною справою Павло Жебривський важає також відновлення бізнесу у Донецькій області.
«Нормалізація ведення приватної справи – це запорука того, що люди сюди приїдуть, будуть відновлюватися дороги та школи. Україні потрібна європейська область», - коментує свою стратегію новий губернатор.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео