Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Окупант погрожує кримінальною відповідальністю за відновлення каналу ATR

Окупант погрожує кримінальною відповідальністю за відновлення каналу ATR
186338 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російська адміністрація на території Криму, яку український уряд визнав окупаційною владою, погрожує журналістам каналу ATR


Російська адміністрація на території Криму, яку український уряд визнав окупаційною владою, погрожує журналістам каналу ATR. Кримсько-татарський канал було відновлено, а й разом з цим поновилися проблеми у тих, хто там працює і до кінця відстоював права етнічного каналу Криму.
Варто зазначити, що ATR відновив своє мовлення через супутник у Києві. В свою чергу, голова комітету з інформаційної політики та зв’язку російської адміністрації Сергій Шувайников заявив, що вся команда журналістів ATR буде нести кримінальну відповідальність за програми, які не будуть відповідати російському законодавству та російській цензурі. Більше того, політик зазначив, що вельми негативно ставиться до того, що ATR поновив своє мовлення разом за підтримки Києва. Проте, сам же Шувайников зазначив, що остаточно можна буде казати про висновки адміністрації, щодо телеканалу, лише після безпосередньої трансляції його програм.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео