Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

МВС України буде повертати державні активи

МВС України буде повертати державні активи
133237 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков став ініціатором створення Управління із забезпечення повернення активів, що були отримані злочинним шляхом. Про це міністр повідомив на свої сторінці у фейсбуці.
«Ми створюємо важливу підтримку МВС. Це дуже важливо, адже зараз необхідно повернути усі активи, що потрапили до колишніх можновладців злочинним шляхом», - розповідає Арсен Аваков.
Він також постановив основні задачі відомства на найближчий термін.
«Управління із забезпечення повернення активів першочергово буде займатися виявленням шляху виведення коштів з України колишнім Міністром екології Миколою Злочевським. По-друге, враховуючи масштабність проведених махінацій Сергієм Курченко, відомство також зверне увагу і на діяльність його підприємств. Також ми плануємо провести ряд збору аналітичних відомостей, щодо переведення активів окремих політиків та бізнесменів закордон. На даний момент ми будемо займатися справою пана Фірташа», - повідомив Арсен Аваков.
Головою відомства призначена Олена Тищенко – юрист-міжнародник, що спеціалізується у сфері міжнародних фінансових злочинів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео