Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна ліквідувала борги за пенсіями і зарплатами

26889 ПЕРЕГЛЯДІВ

На 13 грудня в Україні не залишилося боргів за зарплатами і пенсіями та іншими соціальними виплатами. Про це під час телевізійного ефіру відзвітував голова уряду Арсеній Яценюк.

Арсеній Яценюк розповів, що за допомогою зусиль Кабінету Міністрів станом на 13 грудня громадянам були виплачені всі кошти, які держава була їм винна. Тому, за словами прем’єр-міністра, зараз за зарплатами, пенсіями та різними видами соціальних виплат у державі немає заборгованостей.

Як зауважив Арсеній Яценюк, крім виплати заборгованостей, уряд досяг й інших успіхів у соціальній сфері. Зокрема, понад 12 мільйонів громадян вже отримують підвищену заробітну плату та пенсію — підвищення склало від 13 до 19 відсотків.

Ще одним позитивним моментом соціальних реформ є те, що у поточному році дохідна частина державного бюджету збільшилася на 40 відсотків, збільшилися також надходження до місцевих бюджетів. Одним з факторів, який позитивно вплинув на збільшення місцевих бюджетів, за словами голови українського уряду, стала децентралізація.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео