Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В українському війську виконали урядові завдання

26869 ПЕРЕГЛЯДІВ

На початку 2015 року була прийнята Програма діяльності Кабінету Міністрів України, котра чітко ставила завдання й перед Міністерством оборони. Зокрема, програмою передбачалося відновити військову інфраструктуру військово-морських сил в Східній Україні, розробити та ухвалити нормативно-правові акти, аби покращити стан військового обліку, оптимізувати у вищих навчальних закладах країни мережу військово-навчальних підрозділів.

Згідно Програми військові частини та підрозділи збройних сил мали брати участь у багатонаціональному навчанні. На часі було питання як створити дієвий кадровий резерв, щоб укомплектувати керівні посади в армії. Відомо, що тисяча сімсот військових, котрі побували в зоні АТО тепер потрапили до кадрового резерву й можуть сьогодні – завтра стати керівниками у війську.

Також було забезпечено пріоритетність для військових та добровольців, котрі побували чи перебувають зараз у зоні АТО. Крім того, згідно Програми запроваджена нова логістична система збройних сил, котра відповідає стандартам НАТО. Відповідна категорія військовослужбовців пройшла підготовку в навчальних центрах.

На таких вагомих досягненнях наголосив Олексій Чорнобай, котрий є речником Міноборони, під час брифінгу, який відбувся в столиці. Також, посадовець сказав, що завдання урядової Програми стосовно оборони виконані на вісімдесят шість відсотків. А до кінця року Чорнобай пообіцяв сто відсоткове виконання поставлених завдань.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео