Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Укрзалізниця» отримала нового керівника

«Укрзалізниця» отримала нового керівника
53931 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стало відомо, хто отримає посаду очільника “Укрзалізниці”. За інформацією, наданою Айварасом Абромавичусом, керівником компанії стане поляк Войцех Бальчун.

Під час проведення брифінгу у минулий вівторок  колишній міністр економічного розвитку України Айварас Абромавичус повідомив, що на посаду керівника компанії “Укрзалізниця” був призначений один з 31 претендентів. За результатами конкурсу очолюватиме “Укрзалізницю” Войцех Бальчун, який має значний досвід у цій сфері.

Бальчун, громадянин Польщі, на батьківщині займав аналогічну посаду — був керівником польської залізниці. Перед цим службовець дуже добре зарекомендував себе, займаючи посади керівника найбільшого польського банку.

За офіційною інформацією, Бальчун зміг вивести польську залізницю зі збиткового стану до прибутку у 500 мільйонів злотих. Після того як Войцех Бальчун здійснив реформування залізниці, він пішов у відставку, посівши посаду очільника спостережної ради польської авіакомпанії.

Останній час, поки тривав конкурсний відбір на посаду голови “Укрзалізниці”, її на правах виконувача обов'язків очолював Євген Кравцов. Як відомо, “Укрзалізниця” є дуже потужною компанією, що включає в себе шість регіональних залізниць, крім того — 140 інших структурних одиниць, і є одним з найбільших роботодавців держави.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео