Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем'єр пообіцяв проконтролювати тарифи на комуналку

Прем'єр пообіцяв проконтролювати тарифи на комуналку
81075 ПЕРЕГЛЯДІВ

Очільник українського уряду повідомив про свій намір здійснити перевірку утворення тарифів на комунальні послуги. Володимир Гройсман вважає за потрібне з'ясувати доцільність формування тарифів починаючи з 2005 році.

У своєму виступі, який відбувся 6 липня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про необхідність запровадження перевірок усіх тарифів на комунальні послуги, що наразі діють. Такими моніторингами керівник уряду готовий зайнятися особисто.

Перш за все Володимир Гройсман вважає за необхідне з'ясувати обґрунтування тарифів на газ. Розпочати перевірки прем'єр-міністр планує з 2005 року, коли тарифи почали зростати найбільш швидко.

Тема тарифів на комунальні послуги постала у результаті офіційного повідомлення про підвищення тарифів на комунальні послуги з 1 липня. Як оголосили, з поточного місяця ціни на опалення і гарячу воду для населення піднімуться майже вдвічі. Протести населення, які з цієї причини мали місце під будовою Кабінету Міністрів, переросли у заворушення, у яких довелося брати участь поліції.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео