Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Доля безвізового режиму для України почне вирішуватися вже завтра

Доля безвізового режиму для України почне вирішуватися вже завтра
27102 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники української влади неодноразово наголошували на тому, що наша держава виконала усі зобов'язання перед європейською політичною спільнотою для того, аби найближчим часом для українців був введений довгоочікуваний безвізовий режим. І хоча Європейський союз, спираючись на власні побоювання потоків мігрантів з України, відклав обговорення безвізу до цьогорічного вересня, прем'єр-міністр Володимир Гройсман пришвидшить вищезазначений процес.

Гройсман здійснить робочий візит до Брюсселю вже завтра, 19-го липня. Головними питаннями, котрі потребуватимуть вирішення під час поїздки прем'єр-міністра, будуть двосторонні відносини з іноземними партнерами України, підтримка Європою і введення безвізового режиму.

За словами Володимира Гройсмана, він акцентуватиме увагу на тому, що українці заслужили отримати безвіз вже до кінця поточного року, оскільки Україна не тільки активно реформується, а й вже давно крокує шляхом європейського суспільства. Пан Гройсман переконаний, що його вимогу буде нарешті почуто й виконано ЄС.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео