Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці зможуть дізнатися про тарифні зміни, не виходячи з дому

Українці зможуть дізнатися про тарифні зміни, не виходячи з дому
108289 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нова електронна ініціатива Кабінету міністрів України, котра отримала назву teplo.gov.ua, має суттєво спростити процедуру отримання українськими громадянами субсидії та відповідей на найпоширеніші соціальні питання стосовно майбутніх тарифних змін на комунальні послуги.

За словами Володимира Гройсмана – голови Уряду – зазначений вище онлайновий Інтернет-ресурс є дуже простим у використанні й повністю прозорим. У світлі очікуваного переходу населення України на нові комунальні тарифи завданням Кабінету міністрів є подбати про те, щоб цей непростий процес проходив у якомога комфортних і максимально детінізованих умовах, оскільки викорінення корупції з усіх українських галузей неможливо без встановлення справедливої вартості послуг ЖКГ-комплексу для українців. Тому зазначеним вище черговим антикорупційним інструментом і став новий сайт, відкритий за ініціативою Кабінету міністрів.

Варто відзначити, що ресурс містить не тільки відповіді на найчастіше поставлені громадянами України питання щодо нарахування субсидій, а й спеціальний калькулятор, завдяки якому кожен може вирахувати навіть кількість тих коштів, котрі за людину сплатить держава. Як зазначив пан Гройсман, ніхто більше не залишиться один на один із новими тарифами.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео