Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна може втратити Закарпаття

Україна може втратити Закарпаття
243901 ПЕРЕГЛЯДІВ

Михайло Рівіс – голова Закарпатської обласної ради – пригрозив Кабінету міністрів України від'єднанням вищезазначеного українського регіону від нашої держави. Причина цих слів – у систематичній відсутності участі Уряду України у долі закарпатського краю та, як наслідок, надто низьке фінансування частин його інфраструктурної галузі.

 

За словами пана Рівіса, українська влада має звертати увагу на всі регіони України без виключення та надавати їм усю необхідну й актуальну на сьогоднішній день допомогу. Якщо ж цього відбуватися не буде, Закарпаття покине склад Української держави.

У якості прикладу гідного інфраструктурного фінансування голова Закарпатської облради навів сусідню Львівщину. Крім того, Михайло Рівіс зазначив, що для того, аби закарпатські дороги, котрі потребують невідкладного ремонту, нарешті отримали свої гроші, його область пропонувала Уряду експериментальний варіант, згідно якого перевиконання фінансових надходжень з митниці пішли б на розбудову закарпатських доріг. Чи прийме до уваги такий варіант Кабмін, наразі невідомо, проте, загальна сума, котру українське відомство збирається виділити на ремонтування асфальтового покриття в усіх регіонах нашої держави, дорівнює 20-ти мільярдам гривень.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео