Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Профспілки мали серйозну розмову з прем’єр-міністром

Профспілки мали серйозну розмову з прем’єр-міністром
53192 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники профспілок та бізнесу України зізналися, що зустрічі з Арсенієм Яценюком, яка відбулася 16 квітня, домагалися ще з минулої весни. Головними темами бесіди з очільником уряду стали відсутність дієвих реформ, низький рівень життя громадян, відсутність достатньої кількості робочих місць.

16 квітня відбулася зустріч прем’єр-міністра з представниками українських профспілок та бізнесу. Учасники зустрічі вимагали від очільника уряду не зменшувати соціальні гарантії та не погіршувати умови ведення бізнесу і повідомили про протестні настрої серед українців.

Представники профспілок та бізнесу України зізналися, що зустрічі з Арсенієм Яценюком, яка відбулася 16 квітня, домагалися ще з минулої весни. Головними темами бесіди з очільником уряду стали відсутність дієвих реформ, низький рівень життя громадян, відсутність достатньої кількості робочих місць. Одна з претензій бізнесменів, присутніх на зустрічі – відсутність необхідних реформ та надмірна бюрократія заважають створювати нові робочі місця для українців.

Прем’єр, вислухавши представників профспілок і бізнесменів, заявив, що уряд робить усе можливе, однак ситуація надто складна, враховуючи те, що кредит на соціальну сферу Україні ніхто не дасть. Тому головне завдання на сьогодні – сформувати у державі потужну економіку. У зв’язку з цим Яценюк пообіцяв, що уряд обов’язково розгляне всі запропоновані ідеї і спробує втілити в життя найбільш вдалі з них, однак більше гарантувати поки не зміг.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео