Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Коли зникне реклама вздовж трас?

Коли зникне реклама вздовж трас?
80018 ПЕРЕГЛЯДІВ

Верховна Рада може прийняти рішення про заборону розміщення об’єктів зовнішньої реклами вздовж доріг

Верховна Рада може прийняти рішення про заборону розміщення об’єктів зовнішньої реклами вздовж доріг. Відповідний законопроект вже зареєстрували у парламенті. Головною причиною для такого рішення є надмірна кількість бігбордів вздовж трас, що можуть стати причиною аварій.
Міністерство інфраструктури висунуло пропозицію заборонити розміщувати зовнішню рекламу вздовж автомобільних доріг для запобігання аваріям, які можуть виникнути через розсіювання уваги водіїв транспорту. У Верховній Раді вже зареєстрували законопроект, що пропонує прийняти таке рішення. Як повідомили співробітники ДАІ, 82 відсотки серед опитаних водіїв зізналися у тому, що відволікаються через бігборди, розміщені вздовж трас.
Проблема надмірності зовнішньої реклами вздовж автомобільних доріг стоїть в Україні, особливо у столиці, дуже гостро. Працівники комунальних служб регулярно демонтують сотні незаконних бігбордів та інших носіїв зовнішньої реклами. Лише у центральних районах Києва з квітня було демонтовано більше ніж 400 незаконних рекламних носіїв.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео