Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уряд ретельно готується до опалювального сезону

26814 ПЕРЕГЛЯДІВ

Арсеній Яценюк заявив про майже повну готовність України до опалювального сезону: для нормального проходження осінньо-зимового періоду Кабінет міністрів вже зібрав 1,3 мільярда доларів.

Під час робочої поїздки до Чернівців Арсеній Яценюк зустрівся з головами ОДА і зробив аналіз наявної ситуації з підготовкою до опалювального сезону, що має розпочатися дуже скоро. Прем’єр-міністр зауважив, що вже на даний момент уряд накопичив достатньо коштів, щоб забезпечити безпроблемний опалювальний період. За словами голови уряду, на сьогоднішній день на осінньо-зимовий період можуть виділити 1,3 мільярда доларів.

Під час розмови з очільниками ОДА у Чернівцях Яценюк закликав вчасно розпочати опалювальний сезон, оскільки, на думку прем’єра, тільки за цієї умови можна досягти вчасних і повних виплат населенням.

Чималим досягненням Кабміну, за словами Яценюка, є усунення олігархів з газового сектора, завдяки чому уряду вдасться налагодити прямі контракти з європейськими компаніями.

Прем’єр-міністр закликав зробити все можливе для скорочення споживання газу, що з часом дозволить заощадити мільярди доларів.

Ще одне побажання від прем’єра — керівники ОДА мають сприяти оформленню субсидій населенням.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео