Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем'єр-міністр бачить прогрес в економіці

Прем'єр-міністр бачить прогрес в економіці
107647 ПЕРЕГЛЯДІВ

Очільник українського уряду Арсеній Яценюк, посилаючись на інформацію, надану Держстатом, заявив про зростання ВВП економіки держави. Так, у лютому 2016 року збільшення цього показника склало 1 відсоток, що говорить про поступове покращення стану економіки.

Під час засідання уряду, яке пройшло у середу 23 березня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк подав звіт щодо темпів зростання ВВП. Спираючись на дані Державної служби статистики, голова уряду повідомив, що протягом лютого 2016 року рівень ВВП збільшився на 1 відсоток. Подібний показник, за твердженням Яценюка, є підтвердженням реального зростання макроекономічних показників і поступової стабілізації економіки держави.

Позитивним, за твердженнями прем'єра, є і зростання промислового виробництва у державі, яке в останні місяці порівняно з лютим 2015 року збільшилося на 7,6 відсотка.

Проводячи засідання Кабінету Міністрів Арсеній Яценюк зауважив, що для подальшої стабілізації і покращення економіки необхідно продовжувати розпочаті два роки тому реформи, а також продовжувати тісну співпрацю з фінансовими організаціями Європи і світу, у першу чергу це стосуватиметься МВФ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео