Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем’єр-міністр назвав умови розвитку української економіки

Прем’єр-міністр назвав умови розвитку української економіки
54247 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Гройсман зробив повідомлення, у якому проаналізував сучасний стан економіки України та назвав умови для її розвитку. Для цього, на думку прем'єр-міністра, потрібно кардинально змінити економічну модель держави.
Під час засідання уряду, яке провів прем'єр-міністр Володимир Гройсман, було проаналізовано сучасну економічну модель України та її перспективи у майбутньому. Так, очільник уряду заявив, що держава має змінити свою економічну модель. Зокрема, за словами Володимира Гройсмана, Україна повинна перейти до виробництва національного продукту, відійшовши від сировинного типу економічної системи. Крім цього, для держави зараз дуже важливо збільшувати свій експортний потенціал.
Першочерговим завданням для реалізації такої мети прем'єр-міністр вважає запровадження інноваційних технологій і розвиток продуктивністі, крім цього – наразі необхідно займатися поглибленням переробки сировини. Головним завданням для України зараз є почати створювати національний екологічний продукт, розширюючи свої ринки збуту. Для цього важливо підтримувати власний експортний потенціал в агропромисловому секторі і сприяти продажу аграрної продукції за кордон.
Теги: економіка, економічна модель, Гройсман, прем'єр-міністр, перспективи, агропромисловість

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео