Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Береза: Західні дипломати отримують інформацію про Україну з Russia Today

Новини України: Береза: Західні дипломати отримують інформацію про Україну з Russia Today
238339 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народний депутат України Борислав Береза повідомив, що деякі європейські делегати у ПАРЄ на мають правдивої інформації щодо ситуації на Донбасі, оскільки основним джерелом інформації для них є російський пропагандистський канал Russia Today.


Народний депутат України Борислав Береза повідомив, що деякі європейські делегати у ПАРЄ на мають правдивої інформації щодо ситуації на Донбасі, оскільки основним джерелом інформації для них є російський пропагандистський канал Russia Today. За його словами, це завдає Україні великої шкоди, оскільки західні депутати не знають реальної ситуації на Донбасі і в Україні. Окрім цього він повідомив, що головною проблемою України в інформаційній війні із російськими пропагандистами є відсутність чіткої інформаційної політики.
Він повідомив, що частина депутатів Парламентської асамблеї Ради Європи була готова голосувати за повернення делегації Росії в якості учасника ПАРЄ, але після демонстрації українською делегацією відео на якому було зображено знущання представниками ДНР над українськими «кіборгами» засумнівались і змінили свою позицію. Він зазначив, що кремлівські канали показують у Європі новини з Донбасу у спотвореному вигляді, а тому у Європі не всі знають про реальну картину на сході України. На його думку українська влада повинна забезпечити розсилання реальних фото і відео матеріалів до усіх делегацій ПАРЄ і таким чином формувати їхню точку зору на події в Україні. «Потрібно зробити щотижневе розсилання відео і фото репортажів усім делегаціям ПАРЄ через Інтернет і таким чином формулювати їхні думки і точку зору. На жаль поки що цим ніхто в Україні серйозно не займався.»,- повідомив він. Також він повідомив, що вважає, що зараз необхідно створювати свій інформаційний канал на Заході, яким ми зможемо інформувати жителів Європи про події в Україні, якими вони є насправді. При цьому він уточнив, що розуміє що це не дешевий проект, але це є необхідним. «Зараз багато речей, які зрозумілі нам є незрозумілими для європейців і таким чином ми зможемо це змінити.»,- заявив Береза.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео