Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем’єр-міністр: Вічна слава героям Майдану!

Прем’єр-міністр: Вічна слава героям Майдану!
26668 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про те, що сім’ї загиблих на Майдані і учасники Революції Гідності, які отримали важкі поранення, отримають повторні виплати.


Як зазначалося раніше, з 18 по 22 лютого по всій Україні проходять заходи з нагоди річниці Революції Гідності. Адже саме рік тому, 18 лютого на Майдані Незалежності відбулися найжорстокіші і найбільш криваві події за історію Євромайдану.
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про те, що сім’ї загиблих на Майдані і учасники Революції Гідності, які отримали важкі поранення, отримають повторні виплати. Сума виплат становить 121 тисяча гривень для родичів Героя Небесної Сотні та половина цієї суми - для важкопоранених учасників. Яценюк наголосив: «У цьому році ми також знайшли кошти в бюджеті для того, щоби зробити ці виплати". Міністерство фінансів України отримало чіткі вказівки, щодо строків здійснення виплат: "швидко виплатити ці кошти...Це той мінімум, який ми повинні зробити, щоб виконати свій обов’язок перед сім’ями загиблих».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео