Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аваков розповів за що Богословську відправлять на допит

Аваков розповів за що Богословську відправлять на допит
159159 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр внутрішніх справ, Арсен Аваков, ініціював початок карної справи проти колишнього народного депутата Інни Богословської


Міністр внутрішніх справ, Арсен Аваков, ініціював початок карної справи проти колишнього народного депутата Інни Богословської. 
Зараз розслідується жорстоке побиття координатора Харківського євромайдану – Василя Рябка. Звинувачуються люди, наближені до екс-нардепа; слідчі не виключають версії, що сама Інна могла бути причетна до справи.
До Арсена Авакова з проханням відкрити провадження з метою розслідування справи Рябка звернулися українські письменники Сергій Жадан, Ірена Карпа, Борис Захаров.
Як зазначає сам міністр, Богословська прийме участь у допиті, незважаючи на те, що на момент інциденту вийшла з «Партії Регіонів».
Екс-нардеп запевняє: всі розмови щодо її причетності – брехня. Її охорона, а тим паче люди з її оточення нікого не били.
Нагадуємо, що МВС Харківської області встановила особи двох людей 45-ти і 21-го віку. Дані міліції показали, що ці особи не раз супроводжували Богословську на різних зустрічах і певний час працювали у неї в охороні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео